This forum is in READ-ONLY mode.
You can look around, but if you want to ask a new question, please use Stack Overflow.

Lucene Search

Questions relating to sfLucenePlugin, sfSearch etc

Lucene Search

by djoe » Mon Feb 15, 2010 7:03 am

Hi guys,

I just did the jobeet tutorials regarding the lucene search. I created my jobeet project with my own data so I have jobs named

job 101
job 102
job 103
...
and so on

I think i did my tutorial correctly and as the result I can search for "job" and the jobs are all listed. If i changed one of the job name to "work" and if I search for "work" then it will appear

The problem is ..... if i search for 101. It shows the job with id "101" and not the job called "job 101"

Any idea what did i do wrong? Thanks
djoe
Junior Member
 
Posts: 6
Joined: Thu Feb 11, 2010 2:20 am

Re: Lucene Search

by djoe » Mon Feb 15, 2010 7:13 am

Uh .. and I am sorry if i post this in the wrong section
djoe
Junior Member
 
Posts: 6
Joined: Thu Feb 11, 2010 2:20 am

Re: Lucene Search

by djoe » Tue Feb 16, 2010 2:46 am

also ..

is there any command to rebuild the index from the command line?

Thanks
djoe
Junior Member
 
Posts: 6
Joined: Thu Feb 11, 2010 2:20 am