This forum is in READ-ONLY mode.
You can look around, but if you want to ask a new question, please use Stack Overflow.

autocomplete plugin -not working for me..

Questions relating to sfLucenePlugin, sfSearch etc

autocomplete plugin -not working for me..

by anantha » Sat Jun 26, 2010 3:58 pm

Hi i have a text box and it has search functionality..I want to invoke autocomplete for that search box..i tried using jquer autocomplete..but i am not sure what i should give in autocomple() in the bracket..i tried with and example by declaring var data and that calling autocomplete(data)...it worked...but my code is different..it searches from database...otherway i tried is by searching the generated list in the outup..but it did not search well...i tried to call the inner div class it did not call it...can any one please give me and idea how to proceed...i worked based on this example

$(document).ready(function(){
var data = "Core Selectors Attributes Traversing Manipulation CSS Events Effects Ajax Utilities".split(" ");
$("#organization_filters_org_name").autocomplete("data");
});

I like to know according to my search what i should put in autocomplete()...should it call any action..give me some idea plz...i am trying it for long...
anantha
Junior Member
 
Posts: 8
Joined: Sat Jun 26, 2010 3:51 pm

Re: autocomplete plugin -not working for me..

by halfer » Mon Jul 05, 2010 6:52 pm

halfer
Faithful Member
 
Posts: 10148
Joined: Mon Jan 30, 2006 1:16 pm
Location: West Midlands, UK