This forum is in READ-ONLY mode.
You can look around, but if you want to ask a new question, please use Stack Overflow.

[jQuery] How to use the Tabs?

Forum to discuss ExtJS and other JS plugins

[jQuery] How to use the Tabs?

by neon_fd » Thu Sep 17, 2009 10:16 pm

Hi,

I installed the sfJqueryReloadedPlugin and copied some files and the jQuery-UI files to the web folder. But I'm not sure if it is right

/web/js/jq/
- jquery.js
- jquery-1.3.2.min.js
- jquery-ui-1.7.2.custom.min.js

/web/sfJqueryReloadedPlugin/js/
- jquery-1.3.1.js
- jquery-1.3.1.min.js

/web/sfJqueryReloadedPlugin/js/plugins/
- jquery.autocomplete-1.0.2.js
- jquery.autocomplete-1.0.2.mins.js
- jquery-ui-sortable-1.6rc6.js
- jquery-ui-sortable-1.6rc6.min.js

I think that this is wrong, but i don't know how it's right. And the next problem is, I don't know how to use the Tabs. Is there any documetation how to use the Tabs with symfony. I know there is a jQuery Dokumentation, but I mean how to use it with the symfony helper?

best regards,
neon
neon_fd
Senior Member
 
Posts: 123
Joined: Tue Jun 10, 2008 1:08 pm

Re: [jQuery] How to use the Tabs?

by halfer » Thu Oct 08, 2009 6:26 pm

IMO, jQuery is easy enough to use without any helpers. Use it raw, and then you can just rely on the jQuery docs.
halfer
Faithful Member
 
Posts: 10148
Joined: Mon Jan 30, 2006 1:16 pm
Location: West Midlands, UK