This forum is in READ-ONLY mode.
You can look around, but if you want to ask a new question, please use Stack Overflow.

Day 7 - Recent Pager

Discussion around this tutorial for symfony 1.0.x

Day 7 - Recent Pager

by smallbeer » Fri Dec 09, 2005 4:31 pm

On the page of recent questions, if you page the questions, when you move to the second page you're actually listing the popular questions again because the link is set to the list action in the QuestionHelper.

Or am I missing something?
smallbeer
Faithful Member
 
Posts: 282
Joined: Sun Nov 27, 2005 3:23 pm

Re: Day 7 - Recent Pager

by francois » Fri Dec 09, 2005 7:59 pm

Yep! you're right. But the Day 9 refactoring fixes this.

Sorry for this, it is very hard to have an application change everyday AND still contain no bug at all...
francois
Faithful Member
 
Posts: 1638
Joined: Sat Oct 22, 2005 4:56 pm

Re: Day 7 - Recent Pager

by smallbeer » Sun Dec 11, 2005 12:08 pm

thanks francois.

you're doing a great job btw.
smallbeer
Faithful Member
 
Posts: 282
Joined: Sun Nov 27, 2005 3:23 pm

Re: Day 7 - Recent Pager

by raslam » Sat Mar 03, 2007 9:09 pm

Hi,

askeet day 7.

problem with popular questions paging. all other paging works fine.

popular questions paging reads... http://askeet/index/2
but gives 404

listSuccess.php includes _list.php fragment with
Code: Select all
'rule' => 'question/list'


routing.yml does contain:

Code: Select all
popular_questions:
  url:   /index/:page
  param: { module: question, action: list }


any idea?
--
regards,
raslam
raslam
Member
 
Posts: 52
Joined: Thu Jan 18, 2007 2:25 pm
Location: Pakistan

Re: Day 7 - Recent Pager

by raslam » Sun Mar 04, 2007 3:16 pm

ok i figured the solution to my post above.

the link should say http://askeet/page/2 instead of http://askeet/index/2
--
regards,
raslam
raslam
Member
 
Posts: 52
Joined: Thu Jan 18, 2007 2:25 pm
Location: Pakistan

Re: Day 7 - Recent Pager

by hisie » Thu Oct 02, 2008 3:45 pm

I solved it by changing configuration file routing.yml to:
popular_questions:
url: /page/:page
param: { module: question, action: list }

In my case i see the error only in production environment, the 5th day.
hisie
Junior Member
 
Posts: 6
Joined: Thu Oct 02, 2008 3:42 pm
Location: Segovia, Spain